Energie besparen met uw corporatie

WoonEnergie is opgericht door meer dan 300 woningcorporaties met als doel de woonlasten van huurders te verlagen. WoonEnergie helpt u actief met het verlagen van de energierekening. Huurders waarderen dit. Dat blijkt bijvoorbeeld uit het feit dat WoonEnergie volgens GFK Energy Award behoort tot de 3 beste energieleveranciers van Nederland.

Woonenergie logo

Verzekerd van een scherpe prijs

WoonEnergie garandeert u een energieprijs in de top drie van laagste energieprijzen in Nederland. Doordat WoonEnergie die garantie geeft, hoeft u zelf geen prijsvergelijkingen meer te maken en bent u doorlopend verzekerd van een scherpe prijs.  Bovendien levert WoonEnergie 100% groene stroom en draagt u zo bij aan een beter milieu. En met praktische tips en online tools brengt u uw energieverbruik zelf verder omlaag.

Aanmelden bij WoonEnergie kan op www.woonenergie.nl

Heeft u vragen over WoonEnergie, ook over uw verbruik of uw factuur, dan kunt u bellen met de gratis helpdesk: 0800 - 1466.

Woonenergie top 3

Service

 

St. Joseph biedt zijn klanten dit aanbod als service aan. St. Joseph is echter niet aansprakelijk voor de verdere afhandeling en/of de levering van de energieproducten. Voor vragen over facturen, tarieven en stand van zaken neemt u contact op met WoonEnergie.

 

 
Meer aanbod
Vrinssenstr 13
 
Netto huur: € 580,00 p/mnd
Servicekosten: € 4,00 p/mnd
Beschikbaar per: 1-5-2018
Vrinssenstr 13
 
Netto huur: € 580,00 p/mnd
Servicekosten: € 4,00 p/mnd
Beschikbaar per: 1-5-2018
Login om te reageren of registreer als woningzoekende
E-mail adres: Wachtwoord: Wachtwoord vergeten Registreren