Ik zoek een woning

Zoekt u een huurwoning? Op deze pagina vindt u alle informatie die u nodig hebt. Klik hier om direct naar het actuele woningaanbod te gaan.

Regelmatig nieuwe woningen

De nieuwe woningen vindt u op onze website onder het actuele woningaanbod. Vrijkomende woningen worden ook geadverteerd in het regionale weekblad.  Staat u bij ons ingeschreven? Dan kunt reageren op de aangeboden woningen. Staat u niet ingeschreven? dan kunt u zich hier registreren.

Inkomenseis

Voordat een woning wordt toegewezen toetsen we uw inkomen aan de hand van een inkomensverklaring. U kunt deze opvragen via de Belastingtelefoon  0800-0543 (gratis). We adviseren u om uw actuele inkomensverklaring aan te vragen voordat u op ons aanbod reageert. Dit bespoedigt de toewijzing.

Sociale huurwoningen zijn vooral bedoeld voor mensen met een lager inkomen. Wij zijn verplicht jaarlijks minimaal 90% van de vrijgekomen sociale woningen aan deze groep toe te wijzen. 

De maximale huur van een sociale huurwoning is € 710,68. Het gaat hier om kale huur. Dat wil zeggen: huur zonder servicekosten en kosten voor gas, water en licht.

Is uw inkomen te hoog? Dan is de kans dat u voor een sociale huurwoning in aanmerking komt klein. We hebben een slechts 2 woningen met een hogere huur die we na huuropzegging ook op deze website aanbieden.

Check hier of u mogelijk in aanmerking komt voor een sociale huurwoning

 

 
Er is momenteel geen actueel aanbod.
Login om te reageren of registreer als woningzoekende
E-mail adres: Wachtwoord: Wachtwoord vergeten Registreren