Ik zoek een woning

Zoekt u een huurwoning? Op deze pagina vindt u alle informatie die u nodig hebt. Klik hier om direct naar het actuele woningaanbod te gaan.

Regelmatig nieuwe woningen

De nieuwe woningen vindt u op onze website onder het actuele woningaanbod. Staat u bij ons ingeschreven? Dan kunt reageren op de aangeboden woningen. Staat u niet ingeschreven? dan kunt u zich hier registreren.

Inkomenseis

Voordat een woning wordt toegewezen toetsen we uw inkomen aan de hand van een inkomensverklaring. U kunt deze opvragen via de Belastingtelefoon  0800-0543 (gratis). We adviseren u om uw actuele inkomensverklaring aan te vragen voordat u op ons aanbod reageert. Dit bespoedigt de toewijzing.

Heeft u een inkomen onder de huurtoeslaggrens? Dan komt u alleen in aanmerking voor woningen met een huur tot en met € 607,46 (als u met één of twee personen bent) of tot en met € 651,03 (als u met drie of meer personen bent). Hierdoor huurt u een woning met een huur die past bij uw huishoudinkomen. 

Heeft u geen recht op huurtoeslag? Dan kunt u in aanmerking komen voor een woning tussen €651,03 en €720,42 als uw inkomen niet hoger is dan €38.035 

Check hier of u mogelijk in aanmerking komt voor een sociale huurwoning

 

 
Er is momenteel geen actueel aanbod.
Login om te reageren of registreer als woningzoekende
E-mail adres: Wachtwoord: Wachtwoord vergeten Registreren