Toewijzingsbeleid

Vrijkomende woningen worden verhuurd volgens het aanbodmodel. U kunt reageren op woningen die op de website van de woningstichting te huur worden aangeboden. De volgorde wordt bepaald door de inschrijfduur en eventueel in de advertentie vermelde criteria zoals leeftijd, inkomen of huishoudenssamenstelling. Wanneer extra criteria zijn vermeld gaan deze voor de inschrijfduur en kijken we naar de eerste op de lijst die aan de criteria voldoet.

Sommige woningen zijn bedoeld voor een specifieke doelgroep, bijvoorbeeld senioren, jongeren, 1-2 persoonhuishoudens of gezinnen. Dat vermelden we altijd bij de advertentie. 

In bijzondere gevallen en bij urgente situaties kan de woningstichting besluiten woningen direct toe te wijzen. Deze woningen worden niet op de website aangeboden.

Voor de toewijzing van aanleunwoningen waarbij sprake is van zorgverlening door Land van Horne is een indicatie nodig. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Huurprijs
Bij het toewijzen van woningen moeten we rekeninghouden met de wet. Deze regelt dat we woningen "passend" moeten toewijzen. We moeten rekening houden met uw inkomen en de hoogte van de huur. Een woning die niet bij uw inkomen past mogen we niet aan u verhuren.

Meerhurenbeleid
Voor sommige woningen geldt een meerhuren-beleid. U gaat voor deze woningen de huurprijs betalen die volgens de wet bij uw inkomen past. In de advertenties wordt dit vermeld.

 

 
Er is momenteel geen actueel aanbod.
Login om te reageren of registreer als woningzoekende
E-mail adres: Wachtwoord: Wachtwoord vergeten Registreren