Midden in de samenleving en toekomstbestendig

Woningstichting St. Joseph is een maatschappelijke onderneming. Al meer dan 60 jaar staan we midden in de samenleving en dicht bij onze huurders. Daar zijn we trots op en dat willen we graag zo houden. 

Onze woningvoorraad is jong vergeleken met die van veel andere woningcorporaties. In de jaren 1990 en in het begin van deze eeuw is de voorraad uitgebreid met een aanzienlijk aantal nieuwbouwwoningen en appartementen. En de vernieuwing is nog steeds gaande. Midden 2014 leverden we 10 appartementen op in de voormalige basisschool “de Duizendpoot” en in 2015 realiseerde de woningstichting 30 woningen aan de Willibrordushof in Stramproy. 

Een belangrijk kenmerk van onze woningvoorraad is dat zij nu al grotendeels klaar  is voor de toekomst. In vergelijking met andere woningcorporaties die actief zijn in een landelijke omgeving heeft Woningstichting St. Joseph een vrij groot aantal seniorengeschikte woningen. In totaal is meer dan 50% van de voorraad seniorengeschikt tegen gemiddeld 35% in de regio en 30% landelijk. Daartegen wordt slechts 38% van de voorraad gevormd door grondgebonden gezinswoningen. Dat is bij collega’s in vergelijkbare gebieden vaak 70% of meer.  

 

 
Er is momenteel geen actueel aanbod.
Login om te reageren of registreer als woningzoekende
E-mail adres: Wachtwoord: Wachtwoord vergeten Registreren