Wie zijn wij?

directie en medewerkers

Woningstichting St. Joseph is gevestigd in Stramproy. De werkorganisatie bestaat uit 3 medewerkers onder leiding van een directeur-bestuurder. Voorts is er een raad van commissarissen, bestaande uit drie leden.

Organisatie

Paul Sebregts is als directeur-bestuurder eindverantwoordelijk voor de organisatie, het beleid, de koers en de resultaten van de woningstichting.

Ron Verweerden (techniek en leefbaarheid) is verantwoordelijk voor de technische werkzaamheden, mutaties en onderhoudsvragen. Tevens is hij uw aanspreekpunt voor vragen over leefbaarheid.

Kirsten Kooman  (woondiensten) is verantwoordelijk voor de klachtenregistratie, de verhuuradministratie en de woonruimteverdeling. Tevens verricht zij ondersteunende werkzaamheden voor de directie

Wilmar Peeters  (bedrijfsvoering en financiën) is verantwoordelijk voor de financiële- en huuradministratie. Hij is ook uw aanspreekpunt voor vragen over huurbetaling en servicekosten.

St. Joseph is een laagdrempelige organisatie. Wilt u iets bespreken met een medewerker of wilt u de directeur spreken? Loop even binnen of  neem contact op voor een afspraak. We maken graag tijd voor u en de koffie staat altijd klaar.

 

 
Er is momenteel geen actueel aanbod.
Login om te reageren of registreer als woningzoekende
E-mail adres: Wachtwoord: Wachtwoord vergeten Registreren