Missie en Visie

Onze missie
We zijn in hart en nieren een sociale verhuurder. Onze missie is mensen met een laag of middeninkomen en kwetsbare groepen die extra aandacht nodig hebben een goed onderhouden en duurzame woning te bieden met  goede service in een plezierige en veilige woonomgeving. Daar zijn we voor opgericht en dat vinden we nog steeds van wezenlijk maatschappelijk belang.

Onze visie
Wij vinden dat iedereen recht heeft op een goede, betaalbare en duurzame woning in een prettige en veilige woonomgeving. St. Joseph bestaat om dat mogelijk te maken voor mensen die hierin zelf niet kunnen voorzien.
Bij prettig wonen hoort goede en persoonlijke service. Bij het realiseren van die ambitie is, juist ook bij onze schaal, een uitgebreid netwerk van maatschappelijke partners en contructieve samenwerking met diverse partijen van groot belang. Aleen door samenwerking met bewoners, gemeente, lokale organisaties, collega-corporaties en partijen op het gebied van wonen, zorg en welzijn kan iedereen die dit nodig heeft blijvend een goed, betaalbare en duurzame woning worden geboden met de service en aandacht die daar bij hoort.

 

 
Er is momenteel geen actueel aanbod.
Login om te reageren of registreer als woningzoekende
E-mail adres: Wachtwoord: Wachtwoord vergeten Registreren