De huur opzeggen

U kunt de huur op elke (werk)dag van de maand opzeggen. De opzegtermijn is één maand. De huur opzeggen kan schriftelijk, per email of rechtstreeks via onze website, klik hiervoor op online huur opzeggen.  Heeft u een medehuurder, dan moet u de huur gezamenlijk opzeggen.

Inspectie
Nadat u de huur heeft opgezegd, maken wij met u een afspraak voor een eerste controle van de huurwoning. U kunt iemand schriftelijk machtigen om namens u aanwezig te zijn bij de eerste inspectie, bijvoorbeeld omdat u zelf verhinderd bent. U ontvangt een kopie van het inspectierapport. Hierop staat wat u eventueel nog aan de woning moet doen voordat u uit de woning vertrekt. St. Joseph houdt hierbij rekening met de normale gebruiksslijtage.

Verlaten van de woning
Aan het eind van de huurovereenkomst laat u de woning (en de bijbehorende tuin en berging) in goede staat, leeg, netjes en gepoetst achter, zodat de nieuwe bewoner meteen aan de slag kan met schilderen en behangen. Dus zonder stoffering, vloerbedekking, stickers, meubilair, zonwering en dergelijke. Eventuele uitzonderingen worden opgenomen op het inspectieformulier of op het overnameformulier.

Zelf aangebrachte veranderingen
Heeft u een verandering in uw woning aangebracht met toestemming van St. Joseph? Dan kunt u deze bij uw verhuizing achterlaten, tenzij wij met u bij de aanvraag andere afspraken hebben gemaakt. We zullen wel altijd controleren of de aangebrachte verandering voldoet aan de eisen die bij de aanvraag zijn gesteld. U mag er ook voor kiezen de zelf aangebrachte veranderingen, in overleg met St. Joseph, te verwijderen en de woning in goede staat terug te brengen. De kosten daarvan zijn voor uw rekening.

Afrekening
Binnen zes weken na de eindinspectie ontvangt u van St. Joseph een gespecificeerde eindafrekening. 

 

 
Er is momenteel geen actueel aanbod.
Login om te reageren of registreer als woningzoekende
E-mail adres: Wachtwoord: Wachtwoord vergeten Registreren