Sponsoring

sponsoring vrijwel niet meer mogelijk

Met ingang van 1 juli 2015 is de nieuwe Woningwet in werking getreden. Deze wet heeft consequenties voor het sponsorbeleid van woningcorporaties. De Woningwet staat woningcorporaties alleen nog toe om activiteiten te sponsoren die uitsluitend ten goede komen aan de huurders van de corporatie en die zich in directe nabijheid van de woningen van de corporatie bevinden. Activiteiten voor een breder publiek mogen wij daarom niet meer ondersteunen. Dat mag ook niet als die activiteiten mede bedoeld zijn voor onze huurders.

Initiatieven van onze huurders ondersteunen wij nog steeds graag. Wij vinden het fijn als er goed burencontact is. We helpen en denken dan ook graag mee als u een buurtactiviteit wilt gaan organiseren. Ook financieel mogen we dit soort activiteiten van de wet ondersteunen. Er gelden wel strikte grenzen voor dit soort activiteiten. Een bijdrage in een schoonmaakactie in een buurt is geen probleem. Een buurtbarbecue? Dat mag dan weer niet. 

Wilt u een activiteit of actie organiseren in uw buurt en u vraagt zich af of de Woningstichting daaraan kan en mag bijdragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 
Er is momenteel geen actueel aanbod.
Login om te reageren of registreer als woningzoekende
E-mail adres: Wachtwoord: Wachtwoord vergeten Registreren