De geschillencommissie

Heeft u een klacht? Wij horen het graag!

Als huurder of woningzoekende kunt u met veel vragen en problemen bij osn terecht. Wij willen u graag helpen. Desondanks is het best mogelijk dat u niet altijd tevreden bent over de behandeling van uw verzoek, vraag of klacht.

Al met al kan dit leiden tot vervelende situaties. Voor u is dit vervelend omdat u met een ontevreden gevoel blijft zitten en u zich niet serieus genomen voelt. Voor St. Joseph is dit vervelend omdat een goede en zorgvuldige afhandeling van vragen en klachten juist bijdraagt tot een goede relatie met u als klant. 

Zowel u als wij hebben dus belang bij een goede klachtenregeling. De overheid verplicht woningcorporaties ook tot het instellen van een geschillencommissie, waar huurders en woningzoekenden terechtkunnen met hun klachten. 

Zo’n geschillencommissie kan zowel plaatselijk als regionaal worden ingesteld. In Noord- en Midden-Limburg is een onafhankelijke regionale geschillencommissie in het leven geroepen. De regionale geschillencommissie wordt door de meeste woningcorporaties in Noord- en Midden-Limburg erkend. 

 
Er is momenteel geen actueel aanbod.
Login om te reageren of registreer als woningzoekende
E-mail adres: Wachtwoord: Wachtwoord vergeten Registreren